Search

Ti mondtátok...

KATA: "1 hónapja voltam Erdélyi Nikolett Teremts Magadnak! Több időt, több pénzt, több örömöt! workshopján a testvéremmel, akivel közös vállalkozásunk van.


Utána 2 hétre rá voltam a pénzről szóló Sedona meditációs esten is.Mi lenne, ha te úgy működnél az üzletben, mint senki más?

A workshopon tanult eszközöket minden nap gyakoroltam!

A testvéremmel végigvettük a feladatokat, így elkezdtünk kommunikálni egymással, egymásra figyelni, megérteni egymást. Közelebb kerültünk egymáshoz. Egy olyan partnerünk jelentkezett, aki nem fizette ki a számlát, s lelépett 4 évvel ezelőtt, hogy kifizetné a tartozását.

Minden nap jelentkeznek be hozzám új emberek, akik vásárolnák a termékünket.

Egyszerre végül többet is visznek, barátnőt is hoznak.

Egy egynapos vásárban fél millió forintot, egy külföldi vásárban 2,5 nap alatt közel 3 millió forintot kerestem, mindezt úgy, hogy „visszavonultam”, nem akartam senkinek eladni semmit, hanem hagytam, hogy a termékeink megtalálják a vásárlóikat. Így a vásár nem volt fárasztó számomra, mint korábban.

Elkezdtem félre tenni a bevételeim 10%-át, s szembesültem azzal, hogy ez alatt az idő alatt mennyi pénzt teremtettem, így a szegénységtudatom megszűnt. Merek belevágni dolgokba, mert hiszem, hogy mindenre mindig ott lesz a rendelkezésre álló összeg. Így emiatt nem kell aggódnom." 


Következő Teremts Magadnak! Több időt, több pénzt, több örömöt! workshop:


Facebook Esemény: https://www.facebook.com/events/351097495507694/

Regisztáció: http://bit.ly/2YjkRSh

163 views
Contact