Search

Te is rejtegetsz?

Tegnap végre választottam, hogy elmegyek egy Bars ® kezelésre.


Már hosszú ideje nem voltam úgy kezelésen, hogy fizettem volna érte, csak 'cseréltem' a barátaimmal - akik Bars ® Facilitátorok vagy kezelők, annak ellenére, hogy nekem személy szerint mindig sokkal több változást teremt egy olyan Bars ® kezelés, amiért fizetek.


Szóval tegnap elmentem az én csodás, Musti barátnőmhöz és azóta is gondolatmentesnek, boldognak és nagyon másnak érzem magam... Nincsenek is szavaim rá...


Te is rejtegetsz?

De mi történt?


Elmentem a helyre, ahol Musti dolgozik és felpattantam a masszázságyra.

Hosszú idő után először ez volt az első alkalom, hogy csak voltam, és hogy valaki nézőpont nélkül érintette meg a testem.

Végre azt tehettem, amit akartam, nem voltak elvárások. Beszélhettem, aludhattam, mélyeket lélegezhettem, nevethettem, sírthattam...


Miközben Musti érintette a Bars ® pontjaim, meséltem neki a legutóbbi kapcsolatomról, a karrieremmel kapcsolatos érzékeléseimről, az új munkámról.


Majd feltett nekem egy kérdést, ami teljesen 'felrobbantotta' az agyam: "Mi kellene ahhoz, hogy kiterjedjek, majd elpusztítsak és nemteremtetté tegyek minden kapcsolódási pontot (láthatót és láthatatlant), amit létrehoztam a kapcsolataimban és a karrieremben, ami visszatart attól, hogy létrehozzam azt a csodás jövőt, amit szeretnék?"

Rengeteg új/régi gondolat és érzés jött fel erre a kérdésre. A testem remegett, a hideg és a meleg egyszerre futott át rajtam.


Rengeteg gondolatot, érzést, érzelmet engedtem el a kezelés alatt, olyanok jöttek velem szembe, amiket oly régen és oly mélyen rejtegettem, nem voltam hajlandó tudomást venni róluk, nagyon jól szórakoztam velük. Sőt, mi több csak utólag látom, hogy boldoggá is tettek ezek a kis 'hazugságok'. Hát nem őrület? Hogy miiii? Teljesen elment az eszem? Ez az ahogy korlátozom magam? Ez az ahogy félrevezetem saját magam?


Ezek után úgy határoztam, engedem, hogy ez a kezelés oda vigyen ahová visz és elengedek annyi korlátozást, hiedelmet, hazugságot, amennyit csak lehetséges ezalatt az óra alatt...


Képek jöttek fel előttem, láttam az életem különböző területeit, ahol rejtegettem ezeket az elképzeléseimet, 'hazugságaimat', amikkel kábítottam magam. Végig hangosan sóhajtoztam, nagyon mélyek voltak... Innen tudtam, milyen sok mindent engedtem el...


A kezelés végén nem tudtam felkelni, csak feküdtem ott és sírtam. Musti simogatta a hátam, annyira tápláló és gondoskodó volt.


Újra volt szerencsém megtapasztalni, hogy mennyi csodát teremt egy Access Bars ® kezelés! Nagyon hálás vagyok magamnak, amiért azt választom, hogy megtanítom az embereknek vagy adok nekik kezeléseket!


Mostantól, hajlandó vagyok teljesen új nézőpontból tekinteni a munkámra. Hajlandó vagyok végre elismerni, hogy amit én és az összes kezelő, facilitátor csinálunk, az csodálatos. Óriási hozzájárulás vagyunk az embereknek, akik minket választanak az útjuk során.


Végtelenül hálás vagyok a barátomnak, Mustinak! Köszönöm, hogy ilyen inspiráció vagy itt a bolygón!


Te futtattad már a Bars ®-jaid? Lehet, hogy megváltoztatná az életedet!


Szeretettel, Nikolett


Bejelentkezés: nikolett.erdelyi@gmail.com vagy tölts ki az alábbi kontakt formot!

Következő események: https://www.nikoletterdelyi.com/events?lang=hu

Facebook: https://www.facebook.com/page.nikolett.erdelyi/

Instagram: https://www.instagram.com/nikolettagramm/


Mi a szösz az a Bars ® kezelés?

Nézd meg az alábbi videókat, van hozzájuk magyar felirat a kis fogaskerékre kattintva:
199 views
Contact