Search

💆🏼MI A SZÖSZ AZ ACCESS BARS ® ?💆🏼‍♂️


AZ ACCESS BARS® ELKÉPESZTŐ HATÁSA A SZORONGÁSRA ÉS A DEPRESSZIÓRA

Egy nemrég készült tudományos kutatásból kiderül, hogy már egyetlen, 90 perces Access Bars® kezelés után a szorongási tünetek súlyossága átlagosan 84,7%-al, a depresszióé pedig 82,7%-al csökkent.

Mi is valójában ez az egyre jobban terjedő és sokak által kedvelt kezelés?

Lehet róla írni, de igazából tapasztalni érdemes.


Dr.Terrie Hope 2017 novemberében, a Journal of Energy Psychology című szaklapban publikálta legfrissebb eredményeit az Access Bars® kezelésről.

Habár az első Access Bars kezelést Gary Douglas már több mint 25 éve végezte, a tudományos vizsgálatok csak nemrég kezdődtek meg azzal kapcsolatban,

hogy vajon mi történik a Bars kezelés közben, és annak milyen eredményei lehetnek a nehézségekkel küzdő személyeknél.


MIT KELL TUDNI MÉG AZ ACCESS BARS®-RÓL?

Az Access Bars® egy olyan kezelés, mely során a fejen lévő 32 pontot érintjük finoman, pozitív változást előidézve az agyban, és feloszlatjuk a stressz, a gondolatok és az érzelmek elektromágneses összetevőit.

Ez a finom, nem durva technika alkalmazása közben fizikai és mentális blokkokat engedünk el, amelyek a testben kerültek tárolásra és segítünk abban, hogy sokkal nagyobb könnyedséggel éljük meg életünk minden területét.


Egy Access Bars® kezelés a következőkben segíthet:

 • Nagyobb mentális tisztaság

 • Motiváció

 • Az öröm és boldogság érzés jelentős növekedése

 • Mélyebb relaxáció

 • Álmatlanság

 • Szorongás és depresszió

 • Egészségmegőrzés és súly optimalizálás

 • Stressz és kimerültség

 • Migrén

 • Pánikroham

 • Kényszerbetegség

Az Access Bars® kezelés általában 60-90 percig tart és részed lehet benne havonta, hetente vagy naponta is. Használják már börtönökben, az üzleti életben, iskolákban világszerte, hogy hozzásegítsen egyre több embert az egészséges élethez és a jólléthez.

Az Access Bars® hatásai egyéniek mindenkinél kezelésről kezelésre, azonban hozzájárul a fizikai egészség megőrzéséhez, és a kezeltek nagyobb éberségről, több háláról, kedvességről, békéről, nyugalomról és könnyedebb kommunikációról számoltak be.

Az első Bars kezelést több mint 25 évvel ezelőtt Gary Douglas facilitálta, azóta pedig a világ 173 országára kiterjedt, és már több mint 5000 Access Bars® facilitátor érhető el világszerte.


AZ ELŐZMÉNYEK

Amíg az első kérdés Jeffrey L. Fannin, Ph.D neurológus 2015-ös tanulmányban került kifejtésre, addig Dr.Hope kifejezetten az Access Bars® szorongásra és depresszióra gyakorolt hatására koncentrált.

Az Access 2015-ben készült „Fehér könyve” egy 60 fő segítségével végzett kutatás eredményeit foglalja össze, melyet dr. Fannin vezetett. A résztvevő személyek agyhullámait mérték egy speciális eszközzel a Bars kezelés előtt és után, és a két állapot között bizony jelentős változások mutathatók ki.

A tanulmány megállapítja, hogy az Access Bars® kezelés közben a beragadt energiák megindulnak a testben, egyfajta összehangolódás és gyógyító folyamatok is történnek.


Az ún. „Brainmap” (agytérkép vagy másnéven QEEG) módszerével történt vizsgálatokból kiderült, hogy:

a tanulmányban résztvevők 85%-ának változott a QEEG koherenciája

a résztvevők 63%-a Bars kezelés után érzelmi és/vagy fizikai ugrást tapasztalt

a fenti 63% 42%-a élt meg érzelmi, míg 40%-a fizikai változás.


A neurológus felfedezte, hogy az Access Bars® ugyanolyan pozitív hatással és eredménnyel van arra, aki kapja, mint amit haladó, több órát meditáló személyeknél tapasztalt korábban.


AZ ACCESS BARS® ÁTTÖRÉST HOZHAT A SZORONGÁS ÉS A DEPRESSZIÓ KEZELÉSÉBEN

Dr. Hope tanulmányának összefoglalójában leírja, hogy a kutatásban 7 személy vett részt, akik szorongtak vagy depressziósak voltak, vagy mindkettő.

A résztvevők között az enyhe tünetektől kezdve a súlyosig minden szinten képviseltették magukat.

A kísérlet célja alapvetően az volt, hogy megvizsgálják, az Access Bars® egyáltalán hatással van-e a szorongásra és a depresszióra.

A számok pedig magukért beszélnek, mert a 90 perces kezelés után a szorongási tünetek súlyossága átlagosan 84,7%-al, a depresszióé pedig 82,7%-al csökkent.

Az agyhullámok mérésének eredményei az Access Bars® kezelés előtt és után minden résztvevő vonatkozásában azt mutatták, hogy a kezelés után nőtt az agyi koherenciájuk, közelítve a normál állapothoz.

Az agyhullámok kapcsolatban vannak az agy területeinek kommunikációjával és a kutatók rájöttek, hogy az optimális agyi koherencia összefüggésben van sok más dologgal is, mint az intelligencia, a tanulási képesség, az éberség, a reakció idő és a kreativitás.

33 views
Contact