Search

Hogyan Válj Pénzzé Könyvklub Palacskó Andrással


Sokaknak úgy tűnik, hogy állandó függésben vagyunk a világtól, a környezetünktől. Mintha mindig annyi lehetőségünk lenne csak, amit a világ ad nekünk. Persze vannak olyanok, akik már átlátják, hogy bizony teremteni tudjuk a világunkat, és nem csupán felhasználói vagyunk a környezet lehetőségeinek, hanem teremtjük is azokat.


És még azok is, akik félig-meddig elismerik a teremtő mivoltukat, elakadnak időnként a helyzetekben. Most van itt az idő arra, hogy felfedezd, elismerd, használd a teremtő képességeidet, és a saját valóságodat teremtsd?!


Megrendült a nagy közös valóságunk, ahol jól-rosszul, de valamiféle biztonságérzetben voltunk. Amikor eltűnnek a külső támaszok, tényleg rákényszerülünk, hogy felfedezzük, hogy nekünk mi működik, mi a valóságunk?


A járvány két ponton is kihívást intéz felénk: az egészségünk és az anyagi boldogulásunk területén. Minden kollektív történés azzal szembesít, hogy választasz-e egyéni valóságot, vagy a tömeggel sodródsz? A pánik, a cinikus közöny és a hurráoptimizmus valóságán túl mi lehetséges? A tömeg mindig a legrosszabb verzió felé megy. Az egyénnek viszont van lehetősége teljesen mást teremtenie.


Arra invitálunk, hogy együtt olvasva a Hogyan válj pénzzé könyvet felfedezzük, hogy milyen egyéni lehetőségeid vannak amikor a világ már nem kínál látszólagos biztonságot. Valójában eddig sem tette, csak most keményen szembesülünk azzal, hogy mennyi bizonytalanságot cipelünk magunkkal.


Mi lenne, ha felfedeznénk a hiedelmeink mélyére eltemetett valódi erőt? Mi lenne, ha felfedeznéd, hogy mik a lehetőségek neked ott, ahol senki nem lát lehetőséget? Nem mi fogjuk megmondani neked, hogy mit csinálj, ezt idáig az egész világ próbálta. Abban segítünk, hogy azt fedezd fel, ami a tiéd! Amikor te vagy a pénz, és te teremted a valóságod.


Az egyéni erő és képességek felfedezése az egyetlen járható út. Mi az, amit te tudsz a pénzről, amit idáig elrejtettél magad elől? Mi az, ami most megnyílhat neked?

Mi van, ha amit most elvesztettél, az mákszemnyi ahhoz képest, amit most felfedezhetsz?

Mi van, ha nem válság, hanem lehetőség ez a helyzet?

Végre kicsavarták a mákszemet a kezedből, hogy felfedezd a végtelent!


xoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxoxo


👩🏽‍🤝‍👨🏻 Facilitátorok: Palacskó András & Erdélyi Nikolett


💥 Feltétel: mivel ez egy könyvklub, ezért meg kell hogy legyen neked a Hogyan Válj Pénzzé c. Munkafüzet nyomtatott vagy kindle verzióban és klassz lenne, ha előtte beleolvasnál!


🚫Ha nincs meg a könyv: írj az Access Consciousness Hungary csoportba (https://www.facebook.com/groups/16749...), sokan árulják ezt a könyvet IS! Vagy vedd meg az ebookodra angolul! FONTOS! Ez az alap munkafüzet, nem a haladó! Az a buli ezután jön!


🌈 7 héten keresztül hetente egyszer, csütörtök esténként 18:00 és 20:00 között találkozunk élőben Zoom-on.


🎧 Nem felel meg valamelyik időpont? Ne csüggedj! Minden hívást képpel és hanggal rögzítünk, amit utólag egy Dropbox linkről tudsz majd letölteni!


💵 A Könyvklub díja: egyszeri 20.000 FT (AAM - Alanyi Adó Mentes)


📲 Regisztráció szükséges, mert csak 100 fő fér be a hívásba: https://bit.ly/HogyanVáljPénzzé


💌 Regisztráció után kapni fogsz egy email-t minden részlettel, amennyiben nem találod az e-mail-t nézz be a spam vagy a promóció mappákba!


⏰ Dátumok:

#1 2020. Március 26. Csütörtök 18:00 - 20:00

#2 2020. Április 2. Csütörtök 18:00 - 20:00

#3 2020. Április 9. Csütörtök 18:00 - 20:00

#4 2020. Április 16. Csütörtök 18:00 - 20:00

#5 2020. Április 23. Csütörtök 18:00 - 20:00

#6 2020. Április 30. Csütörtök 18:00 - 20:00

#7 2020. Május 7. Csütörtök 18:00 - 20:00


Mi már nagyon várjuk, hogy találkozzunk, Nikolett & András

125 views0 comments

Recent Posts

See All