Search

Hogyan köteleződtem el az életem mellett?Ismerek egy nőt, aki amióta először találkoztunk inspirál engem.


Még akkor is, amikor egyáltalán nem volt szándéka inspirálni senkit sem, sőt éppen saját bevallása szerint az élete egy rakás k@ki volt. Pedig akkoriban is, amikor besétáltam a fodrász suliba, ahol tanított, nem lehetett nem észrevenni az energiáját. Az ilyen nőkre mondják, hogy van bennük "valami". Azóta tudom, hogy az a valami bátorság, kitartás, kurázsi és még egy csomó összetevő, amik meghatározhatatlanok, de talán el tudod kapni az energiáját, ha megnézed a liveunkat. ;)


Ő Erdélyi Nikolett - Elengedés specialista, facilitátor, végtelen lény és még egy csomó minden, amit itt nem is tudok felsorolni. Az első találkozásunk óta eltelt 6 év, elképesztő látni mi mindent hoz létre naponta - gyakran még az előtt, hogy én akár az első kávémat megittam volna :)


A teremtései, őszintesége, ahogy rá tud nézni a dolgokra, ahogy segít az embereknek, hogy tudjanak segíteni saját magukon szerintem csodálatos.


Ezért is kértem meg, hogy beszélgessen velem erről - mármint saját magáról. Szó lesz az útról, amin éppen sétál, az eszközökről amiket használt és használ nap, mint nap.

120 views0 comments

Recent Posts

See All