Search

Beszámolóm a Startup Safariról


2018. december 19-én este még a karácsonyi utazásunkat és a menüt tervezgettem San Franciscóban. Este 10-kor a férjem közölte, hogy elhagy, majd másnap reggel 6.30-kor már a pesti gépen ültem. 6 órám volt összecsomagolni!


December 21-én délben szállt le a gépem Budapesten.


Emlékszem ott álltam a reptéren 4 bőrönddel, sokkolódva: Elválok, nincs pénzem, munkám, szégyellem és utálom magam! Még időm sem volt felfogni, mi történt velem...


Most szerdán (április 17-én) közel 80 embernek mondhattam el, hogy igenis bármi és akármi lehetséges, ha hajlandó vagy elismerni, hogy TE VAGY A TEREMTÉSED FORRÁSA!Startup Safari

Végre vállalom magam, és azt, amivel foglalkozom, és büszkén adom át azt a tudást, amit az elmúlt 4 évben megtanultam; magamévá tettem, ráadásul mindezt a saját őrült történeteimen keresztül.


Bizony! Elmondok nektek mindent!!! Magamról... Hogy miért?


Mert eldöntöttem, hogy megmutatom az embereknek azt, hogy lehet másként - önmaguk másságaként - létezni ebben a világban.


Lehetnek boldogok, lehetnek gazdagok, lehet párjuk, lehet olyan munkájuk, amit élvezettel csinálnak, lehetnek jó kapcsolataik és így tovább...


Én megmutatom ezeket a csodás Access Consciousness® eszközöket, ők pedig választhatják. Ha akarják...Az előadásom kezdete előtt kb 1 órával már ott voltam, emlékszem nagyon izgatott lettem attól a hírtől, hogy át kellett helyezni a workshopomat egy nagyobb terembe, mert túljelentkezés van...


Ott álltam az üres teremben és fogalmam sem volt, mit fogok majd mondani...


Mikor elkezdtek érkezni a résztvevők, azt furcsállottam a legjobban, hogy egyre több öltönyös pasi érkezik. Már pusztán a pasi jelenlét mértéke is meglepett!


Azon járt az agyam, hogy mit fognak ezek az emberek gondolni, mikor belekezdek a mondandómba... Vajon felállnak és kimennek?


Miután bemutatkoztam és belekezdtem az előadásba nagyon fura tekintetek néztek vissza rám. Nem igazán értették az emberek hová érkeztek (kb. így: Ez itt nem a Startup Safari? - mikor jönnek a grafikonok?), mégis oda hozta őket valami különös invitáló energia...


Kb. 20 perccel a kezdés után, kivétel nélkül érdeklődő és maximálisan jelen lévő tekintetek néztek vissza rám!


Hogy miért? Mert magukra ismertek! Mert tudták, hogy amiről beszélek az létezik és lehetséges! Mert jelen voltam. Mert bevallottam, nem tudok előadást tartani! Mert vicces voltam! És tudod még miért?


Mert életemben először megengedtem magamnak, hogy önmagam legyek, hogy úgy csináljam, ahogy nekem működik és mert választottam egy csomó mindent az elmúlt 3 hónapban, ami elhozott ide!


Emlékszem, mikor legelőször feltettem magamnak azt a kérdést, hogy: "Kivé szeretnék válni, miközben dolgozom, hogyan érezném magam? Milyen lennék?" És nem a válaszokat kerestem csak az energiáját... Na, az pont ilyen volt!

Ott álltam és olyan volt fogni a prezim távirányítóját, mintha mindig is ezt csináltam volna! Éreztem a műanyagot a kezemben és olyan természetes volt...


Azok a barátaim akik ismerik, használják ezeket az eszközöket, és eljöttek meghallgatni az előadást, azt mondták a végén, hogy ha valaki csak az eszközök negyedét kezdi el használni, akkor akár az egész életét meg tudja változtatni ezután a nap után!


A végén csak ott álltam, azt vettem észre, hogy eltelt másfél óra, egy kortyot sem ittam, csak meséltem és mentem az energiával...


Vastapsot kaptam és az előadás után csodásabbnál-csodásabb emberek jöttek oda megköszönni az előadást, kérdezni vagy készíteni egy közös fotót velem! - komolyan... :)


Elhatároztam, hogy viszem az Access Consciousness® eszközöket mindenhová és megmutatom még szélesebb körben... Mi kellene ahhoz, hogy mindenki kérdezzen, futtassa a Barjait, ne ítélkezzen magán, legyen megengedő és éberségből működjön?

Milyen világ lenne az? Milyen lenne abban élni és létezni?


Meg akarod tudni? Akkor KÉRDEZZ - VÁLASSZ - LÉGY BOLDOG!

Nikolett


Következő lehetőségek velem:

Access Consciousness Bars® Tanfolyam

https://www.nikoletterdelyi.com/events-1/access-bars-r-workshop-2?lang=hu


Saját workshop-om: Hello, test! Hello, én!

https://www.nikoletterdelyi.com/events-1/hello-test-hello-en?lang=hu

66 views0 comments

Recent Posts

See All