Search

5 Lépés, hogy bármit megváltoztass az életedben

Vendég blog bejegyzés Dr. Dain Heertől


Keresed a módját, hogy megváltoztasd a dolgokat? Egy módszert, ami valóban működik?


Ahogy a világ körül utazok, sok eszköz van amelyet megosztok, hogy megváltoztassák a dolgokat az emberek életében. Szeretném neked adni az egyik kedvenc paradigmámat a változásért, amelyről újra és újra kiderül az emberek számára, hogy valóban működik!


Hogyan kezded el megteremteni azt, amit TE szeretnél megteremteni az életedben?


Olvass tovább az 5 lépésért, hogy bármit megváltoztass!5 Lépés, Hogy Bármit Megváltoztass Az Életedben


1. Követeld meg – Mind például „Hé, ez meg fog változni és valami más fog megjelenni!”

Mi van, ha mindazok a dolgok, amikről megítélted, hogy nem lehetnek a tiéd, valójában lehetségesek számodra? Ahelyett, hogy elutasítod, ami lehetséges, és amit más emberek teremtenek, mi lenne, ha megengednéd, hogy inspiráljanak téged? Követeld meg – ’Nem számít, hogy mibe kerül, nem számít, hogy hogyan néz ki, az enyém lesz.’ Ez a követelés lehetővé teszi az univerzumnak, hogy tudja, komolyan gondolod és támogasson.


Kérdés:

  • Mi kell ahhoz, hogy az enyém legyen?


2. Kérdezz – Minden kérdés, amit felteszel, egy teljesen más lehetőséget és egy új potenciált nyit meg.

Azzal, hogy megköveteled, aztán kérdezel, ’Mi kell ahhoz, hogy ez másképp jelenjen meg?’, olyan ajtókat nyitsz meg, amiket még sosem láttál azelőtt. Bedugod a fejed az ajtón és mindenféle út van ott, amelyeket választhatsz!


Kérdések:

  • Mi kell ahhoz, hogy ez megjelenjen?

  • Mi egyéb lehetséges?

  • Hogyan lehetne még ennél is jobb?


3. Lengesd meg a varázspálcát – Kérdezz, hogy megsemmisíts és nemteremtetté tegyél és elengedj mindent, amit teremtettél, vagy bevettél, ami nem engedi, hogy valami megjelenjen, amilyen hamar csak lehet.


4. Válassz és cselekedj – A választásod meghatározza a potenciálokat és lehetőségeket, amik felbukkannak.

Más szóval, van egy követelésed, egy kérdésed, és a korlátozások elengedése – és a választás az, ami valójában megteremt egy más lehetőséget a jövőre. Választanod kell és cselekedned! Ebben a valóságban még CSINÁLNOD is kell. Kérlek, ne korlátozd azt, ami megjelenhet azzal, hogy visszautasítod a cselekvést, amikor szükség van rá. TENNED kell valami mást, hogy megteremts valami mást.


5. Fogadj be mindent – Hogy ez működjön, hajlandónak kell lenned befogadni mindent, ami megjelenik, ítélkezés és kizárás nélkül. Bízz az Univerzumban.

Tudd, hogy nem kontrollálod, hogy valamik mikor jelenik meg, vagy azt hogy pontosan hogyan néz ki. Az Univerzum kontrollálja. Az Univerzum éber a VÉGTELEN LEHETŐSÉGEKRE – lehetőségekre, amelyek sokkal, sokkal távolabb vannak, mint amit el tudsz képzelni.


Mi inspirálhat ma téged, amit még nem ismertél el? Milyen változást választhatsz, amiről soha nem gondoltad, hogy lehetséges?


A következő alkalomig, barátaim,


Dain


Forrás: https://www.access-consciousness-blog.com/2016/05/5-step-guide-to-changing-anything-in-your-life/


153 views0 comments

Recent Posts

See All